Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

    Hi Everyone,

    I've done something stupid and setup a recipient policy that permenently deleted everyone's Sent Items. Now I want to recover all that data. I have a full backup. I'm running Exchange 2003. I don't do brick level backup, and I don't have a Recovery Storage Group. What I do have is the Information Store backed up with Backup Exec 10d.

    Here's my process:

    1. Deleted the errant recipient policy
    2. Unmounted the mailbox and public folders
    3. Made sure "This Database can be overwritten by restore" is checked
    4. Restored with Backup Exec 10d. I restored the Information Store, and BE said 'successful"
    5. Rebooted the Server.

    My Problem: All the sent items are still missing from everyone's mailbox.

    Any suggestions? Thank you for any help.

    Tim

  • #2
    Re: Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

    When were the sent items deleted? When was the backup taken? What is the deleted items retention set to?

    Comment


    • #3
      Re: Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

      The Recipient Policy deleted the Sent Items, then deleted the Deleted Items, so honestly I don't know where they would be now.
      A Full backup was done last night and the policy ran this morning, so I would have to think that the full backup would have these files.
      Thanks!
      -Tim

      Comment


      • #4
        Re: Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

        Thanks joeqwerty for your help. I was able to get this resolved. After installing the Deleted Items recovery on the client machines, I've been able to restore everyone's sent items. YAAAAAAY. Thanks again!

        Comment


        • #5
          Re: Error: Trying to restore mailboxes with Backup Exec 10d

          Glad to help, although I didn't provide a whole lot of assistance. Good job on your part.

          Comment

          Working...
          X