Announcement

Collapse
No announcement yet.

owa will not access mail, hung in loading

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • owa will not access mail, hung in loading

    I have exhausted my knowledge which is limited. I have set up ssl and a cert is presented before the logon page. I can log on and the default outlook page (in premium mode) starts to load but when it goes to access user mail it hangs up with loading. I basic mode the mail is downloaded but the user cannot send, reply or create mail. you can logoff in basic.

    need help;

    2003 server w/ 2003 exchange .. all updates installed.
    I have, at last attempt to resolve issue, (KBID280823) deleted and regenerated exadmin,exchange, public, owa and ms_server-activesync. still same results..

    help need!!!

  • #2
    Do you have any error messages in Event viewer?

    Did you checked and restart the IIS?
    Do you have any error messages in Event viewer?

    Comment


    • #3
      Is this happening inside a firewall or outside one. ie person at the office using OWA or someone from home using OWA? I am assuming you are hosting your own mail.

      Please, more info.
      1 1 was a racehorse.
      2 2 was 1 2.
      1 1 1 1 race 1 day,
      2 2 1 1 2

      Comment


      • #4
        owa loading problem

        I have rebooted IIS and it is happening the same way behind and outside the firewall.

        Comment


        • #5
          Do you have any error messages in Event viewer?

          Do you have any error messages in Event viewer?

          Comment


          • #6
            OWA loading problem

            checked events, do not see any errors. I do see a successful logon

            Comment

            Working...
            X