Announcement

Collapse
No announcement yet.

Topic: Error -327 (JET_errBadPageLink, Database corrupted

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Topic: Error -327 (JET_errBadPageLink, Database corrupted

    I might have list the problem 2 timeson this forums , sorry for any inconvenience, and dublication.

    Hello everyone,

    I am having problem with my information store, when I run eseutil /d
    here is the error below

    Operation terminated with error -327 (JET_errBadPageLink, Database corrupted) af
    ter 260.32 seconds.

    Defragmentation Status (% complete)

    0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
    |----|----|----|----|----|----|----|----|----|----|
    ..

    I am using exchange 2003,
    C drive has 3gig space
    D drive has 50 Gig space
    exchange installed on D drive.

    I did some search and could not find much information about error above.

    The reason I am trying to defrag my information store, I have a lot of white spaces, size of my information store is 16 Gig, and actual size is 8gig only.

    I am stuck; I do appreciate for any leads or clues to solve my problem.

    My information store mounts back, without any problem; my server is up and running at the moment.

    I just can not get the eseutil work, because of that error.

    Thanks a lot in advance for any help

    Best Regards,
    oz
    [email protected]

    --------------------
    Oz Ar
    [email protected]
    www.tek-pros.com
    Network Engineer

  • #2
    No Dubble Posts!
    Marcel
    Technical Consultant
    Netherlands
    http://www.phetios.com
    http://blog.nessus.nl

    MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
    "No matter how secure, there is always the human factor."

    "Enjoy life today, tomorrow may never come."
    "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

    Comment


    • #3
      double post is a Mistake

      if you read my e-mail I have already mention it, and said sorry for it
      This is my first time I am using this forum, you can go a head and delete the dublicate post, since I can not find it.
      Thanks for reminding second time anyway.


      Regards,

      oz

      Comment


      • #4
        i've already answer here:
        http://forums.petri.com/viewtopic.php?t=4002
        Marcel
        Technical Consultant
        Netherlands
        http://www.phetios.com
        http://blog.nessus.nl

        MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
        "No matter how secure, there is always the human factor."

        "Enjoy life today, tomorrow may never come."
        "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

        Comment


        • #5
          Eseutil

          Dumper,
          First of all,
          Thanks for your answer, I have already post the same question on
          Ms Exchange org days ago and no one seems to have any answer yet.
          I have already read the articles you have listed and edition to those
          http://support.microsoft.com/default...b;en-us;248122
          http://support.microsoft.com/default...b;en-us;328804
          And some more.
          Here is the problem. Information store is dismounted already.
          all the other Exchange services set to a stop and than run manual.
          Server has restarted, no of the Exchange services is running.

          When I run eseutil /d I get this error


          Operation terminated with error -327 (JET_errBadPageLink, Database corrupted) after 260.32 seconds.

          Defragmentation Status (% complete)

          0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
          |----|----|----|----|----|----|----|----|----|----|

          One of the forum member mentioned having same experience and he said
          He copied eseutil within the MDBDATA, and run the Eseutil form there,
          I am not sure what this would do any good to me, but I will give it a try.

          Thanks again, trying to help anyway,
          My information store mounts back, without a single problem, I am up and running, I just can not get the white space out.

          I can use Xmerge and create a new data base and bring all the PST back to each mailbox, but I donít want to go that way, I believe there must be an answer for this error, which I could not find it so far.


          anyway, I could not delete or move the duplicated post, as far as i understand you are moderator, would you please delete the duplicated
          one for me,
          Thanks one more time for you and trying to help
          Cheers,
          Oz









          Comment

          Working...
          X