Announcement

Collapse
No announcement yet.

Excahnge Installation error (0Xc00700C)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Excahnge Installation error (0Xc00700C)

    Hi All,

    Please help i am getting the error 0Xc00700C while installing the
    exchange server 2003 on server 2003.
    i have tried with deleting the bin folder and full exchange folder after that run disasterrecovery but could not find any solution. tried with renaming the bin folder also .

    Please help me to come out of this error.Please find the attached screenshot for more reference.

    Thanx in advance for ur help

    Vijay
    ________
    Michigan Marijuana Dispensary
    Attached Files
    Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:32.

  • #2
    Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

    Have you looked in the Exchange log?
    A google implied you may have a file called "program" in the root of that drive? Although it did say 2000 not 2003
    http://support.microsoft.com/kb/278879/
    cheers
    Andy

    Please read this before you post:


    Quis custodiet ipsos custodes?

    Comment


    • #3
      Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

      Hi dear thanx for the reply first

      you are saying to remove the programe folder from root.
      but can you please explain more as by default exchange server is installed in
      C:\programme files\Exchange folder

      we cant delet this programe folder as you know this contains a lot and can never be deleted.

      Please help me to resolve this

      Thanx
      Vijay
      ________
      SUZUKI SIXTEEN
      Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

      Comment


      • #4
        Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

        That isn't what I said.
        Did you read the KB article?
        Do you have any files or folders called "Program" in the root of the drive?
        cheers
        Andy

        Please read this before you post:


        Quis custodiet ipsos custodes?

        Comment


        • #5
          Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

          what event gets logged into the app log when the error occurs?

          Also a snip from the setup progress log from when the issue happens would be very helpful.

          Comment


          • #6
            Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

            Hi dear
            I didnt find any article on this,
            There is no any folder named programe in the root .
            Even i checked the exchange installation folder also.

            The Application logs are :


            The description for Event ID ( 1002 ) in Source ( MSExchangeSetup ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: Microsoft Exchange Messaging and Collaboration Services, 0xc00700c1 - Bad EXE Format.

            Exchange setup progress logsfew lines from exchange setup logs are)

            [16:14:53] Interpreting line <SetDword:11 NSPI Proxy;0> -- ID:31259 --
            [16:14:53] Interpreting line <SetDword:12 RFR Interface;0> -- ID:31259 --
            [16:14:53] Interpreting line <SetDword:13 OAL Generator;0> -- ID:31259 --
            [16:14:53] Interpreting line <SetDword:16 Proxy Generation;0> -- ID:31259 --
            [16:14:53] Interpreting line <SetDword:17 RPC Calls;0> -- ID:31259 --
            [16:14:53] Interpreting line <CloseKey:> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <OpenMachineKey:SYSTEM\CurrentControlSet\Service s> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CreateKey:MSExchangeSA\Performance> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CreateKey:MSExchangeAL\Performance> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CloseKey:> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <OpenMachineKey:SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ MSExchangeSA\Performance> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Library;C:\Program Files\Exchsrvr\bin\dspctrs.dll> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Open;OpenDSPPerformanceData> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Collect;CollectDSPPerformanceData > -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Close;CloseDSPPerformanceData> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CloseKey:> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CreateProcessSafe:.;unlodctr MSExchangeSA;60000> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Process created ... waiting (60000)
            [16:14:54] Ignoring exit code 0x0003f2
            [16:14:54] Interpreting line <CreateProcess:C:\Program Files\Exchsrvr\bin;lodctr dspctrs.ini;60000> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Process created ... waiting (60000)
            [16:14:54] Process has exited with 0x0007d1
            [16:14:54] Interpreting line <OpenMachineKey:SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ MSExchangeAL\Performance> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Library;C:\Program Files\Exchsrvr\bin\alsperf.dll> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Open;OpenALSPerformanceData> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Collect;CollectALSPerformanceData > -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <ReplaceString:Close;CloseALSPerformanceData> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CloseKey:> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <CreateProcessSafe:.;unlodctr MSExchangeAL;60000> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Process created ... waiting (60000)
            [16:14:54] Ignoring exit code 0x0003f2
            [16:14:54] Interpreting line <CreateProcess:C:\Program Files\Exchsrvr\bin;lodctr alsperf.ini;60000> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Process created ... waiting (60000)
            [16:14:54] Process has exited with 0x0007d1
            [16:14:54] Interpreting line <AddShareAlways:.;Address;C:\Program Files\Exchsrvr\address;READ;"Access to address objects"> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <DeleteShareAlways:Resources> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <AddShareAlways:.;Resources$;C:\Program Files\Exchsrvr\res;READ;"Event logging files"> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <DeleteShareAlways:.;tracking.log;C:\Program Files\Exchsrvr\tracking.log;READ;"Exchange message tracking logs"> -- ID:31259 --
            [16:14:54] Interpreting line <RegisterDLL:C:\Program Files\Exchsrvr\bin\madfb.dll> -- ID:31259 --
            [16:14:54] CInsParser::ScProcessLine (f:\titanium\admin\src\libs\exsetup\hiddenw1.cxx:1 225)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] Processing file 'd:\setup\i386\exchange\sa_reg.ins', at or near line 120 (RegisterDLL:C:\Program Files\Exchsrvr\bin\madfb.dll) -- ID:31111 -- CInsParser::ScProcessLine (f:\titanium\admin\src\libs\exsetup\hiddenw1.cxx:4 92)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] Registry file name: 'd:\setup\i386\exchange\sa_reg.ins' CRegistryManager::ScProcessFile (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\tools\regmgr .cxx:125)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] Filename = 'd:\setup\i386\exchange\sa_reg' CBaseAtom::ScAddRegistryKeys (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\basecomp\bas eatom.cxx:140
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] CAtomSystemAttendant::ScAddRegistryKeys (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\s erver\a_systemattendant.cxx:437)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] CAtomSystemAttendant::ScAdd (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\s erver\a_systemattendant.cxx:196)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:14:54] mode = 'Install' (61953) CBaseAtom::ScSetup (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\basecomp\bas eatom.cxx:842)
            Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
            [16:15:33] ***** RETRYING THE FAILED OPERATION *****
            [16:15:33] Beginning Install of System Attendant service sub-component
            [16:15:33] Entering CBaseServiceAtom(System Attendant service)::ScRemove
            [16:15:33] Entering CAtomSystemAttendant::ScStopAtomServices


            Please find the above logs and let me know what to do


            Thnx for your help

            Vijay
            ________
            Red Head Girl Live
            Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

            Comment


            • #7
              Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

              Can you post a screen shot of the drive you are trying to install onto?

              There looks like a link in my post here...

              Originally posted by AndyJG247 View Post
              Have you looked in the Exchange log?
              A google implied you may have a file called "program" in the root of that drive? Although it did say 2000 not 2003
              http://support.microsoft.com/kb/278879/
              cheers
              Andy

              Please read this before you post:


              Quis custodiet ipsos custodes?

              Comment


              • #8
                Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                Thanx for the reply

                I have already read this doc .
                But i dont have any folder called Programe .
                I have only one drive and there is no any folder called programe
                please find the attached screen shots.

                THANX
                vijay
                ________
                Lovely Wendie
                Attached Files
                Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

                Comment


                • #9
                  Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                  Make sure hidden files are turned off.
                  cheers
                  Andy

                  Please read this before you post:


                  Quis custodiet ipsos custodes?

                  Comment


                  • #10
                    Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                    yes Andy hidden files are off

                    and i have also search for "program" from search but there is no any file/folder

                    Vijay
                    ________
                    HOT BOX VAPORIZER
                    Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                      Hi Andy,

                      Even i have tried manually removing of exchange server.
                      But after removing all the keys and some other settings,,i tried to install
                      the exchange server again on the same machine but still i got stuck at the same
                      point as i mention in my first post with the same error.

                      What you think where the error can be .

                      Please find the attached screen shot of the OS ver i am using.

                      Vj
                      ________
                      The Best Vaporizers
                      Attached Files
                      Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                        Hidden/system files are still hidden in the picturesyou posted so could you re-check?

                        The only posts I can find indicate this is caused by a file or folder called program that confuses setup aside from that I can't think of anything else so far.
                        cheers
                        Andy

                        Please read this before you post:


                        Quis custodiet ipsos custodes?

                        Comment


                        • #13
                          Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                          lol do you not see what the log file and event log is saying??
                          I mean what else would Bad EXE Format mean?

                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
                          [16:14:54] Registry file name: 'd:\setup\i386\exchange\sa_reg.ins' CRegistryManager::ScProcessFile (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\tools\regmgr .cxx:125)
                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
                          [16:14:54] Filename = 'd:\setup\i386\exchange\sa_reg' CBaseAtom::ScAddRegistryKeys (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\basecomp\bas eatom.cxx:140
                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
                          [16:14:54] CAtomSystemAttendant::ScAddRegistryKeys (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\s erver\a_systemattendant.cxx:437)
                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
                          [16:14:54] CAtomSystemAttendant::ScAdd (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\s erver\a_systemattendant.cxx:196)
                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format
                          [16:14:54] mode = 'Install' (61953) CBaseAtom::ScSetup (f:\titanium\admin\src\udog\setupbase\basecomp\bas eatom.cxx:842)
                          Error code 0XC00700C1 (193): Bad EXE Format


                          Are you installing from a CD or hard drive?
                          If it is a disk, try cleaning it.
                          If that doesn't do it try another cd.

                          If you don't have another cd put it in a different machine and share it out.

                          I actually worked a case once where both cds on the server error'ed out but accessing the same cd from a workstation worked.

                          Comment


                          • #14
                            Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                            That depends if you read the link I posted I guess?
                            cheers
                            Andy

                            Please read this before you post:


                            Quis custodiet ipsos custodes?

                            Comment


                            • #15
                              Re: Excahnge Installation error (0Xc00700C)

                              Thanx dude.

                              actually i am using exchange server 2003 from image .
                              i will check it from some other CD .i will update you if it will be helpful to me.

                              Thanx
                              Vijay
                              ________
                              Mature live
                              Last edited by vsharma; 10th April 2011, 06:33.

                              Comment

                              Working...
                              X