Announcement

Collapse

Please Read: Significant Update Planned, Migrating Forum Software This Month

See more
See less

mail enabled pub Calendar no show in GAL

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mikeshen
    started a topic mail enabled pub Calendar no show in GAL

    mail enabled pub Calendar no show in GAL

    Hello Forum

    I setup two mail-enabled Public calendar in exhange 2003 with SP2.

    but the two email addresses are not showing up in global address list. they do show in Public Folders contact list.

    I have since restarted Exchange attendant services, still no luck.

    other mail-enabled pub folders show up in GAL properly.

    anyone here shed some light on this.

    any input welcome

    many thx in advance.

    Mike

  • mikeshen
    replied
    Re: mail enabled pub Calendar no show in GAL

    They primarily use outlook 2007. There is a PC running outlook XP, I can check changes right away.

    many thx for the help.

    this forum just rocks.

    Mike

    Leave a comment:


  • Sembee
    replied
    Re: mail enabled pub Calendar no show in GAL

    If you are using Outlook 2003 in cached mode then it can take up to 48 hours before an address will appear. This is because the OAB is only generated every 24 hours and Outlook only downloads an updated OAB every 24 hours or when it is started. You can change the generation time, but not the download option.

    Simon.

    Leave a comment:


  • mikeshen
    replied
    Re: mail enabled pub Calendar no show in GAL

    hi there

    thx for the reply. ironically those two pub cal email addresses now show up in GAL after two days.

    i am just wondering why it took so long. do i have to reboot the exchange server to force it?

    anyway, I just add another one, it does show up in the GAL preview list. But no show at outlook GAL yet.

    once again, many thanks for the help.

    Mike

    Leave a comment:


  • karbo
    replied
    Re: mail enabled pub Calendar no show in GAL

    Does it show up in the GAL preview in System Manager?

    Right click on the GAL in System Manager and choose properties > general tab > preview and click find now. In the list?

    If OWA is enabled is it missing there also?

    Is it missing only on the Outlook client?

    Or none of the above... is it missing everywhere?

    Best regards-

    Karbo

    Leave a comment:

Working...
X