Announcement

Collapse
No announcement yet.

Question about forms bad authentication in 2003

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Question about forms bad authentication in 2003

    hi,

    i am customized my organiztion's login page so the users wouldn't need to enter the domainnamne in adition to their username, but for some reason, everytime a user clicks on link in one of his or hers e-mail (inside the mailbox), the logon page pops up and asks for user name and password again. not only that, but it asks for them in the old way with the "domainname\username" form.

    i double check the logon.asp file, and the owalogon.asp to see that i did everything by the article, but i still can't find the problem.

    if anyone has an idea, i'll be more than happy to hear.

    Thanks in advance,
    Yaniv Feldman
    Microsoft Security Regional Director
    Microsoft Management Expert
    MCSA, MCSE, MCT

  • #2
    Yaniv, nice to see you here. Hope you'll stay and do more than ask questions.

    LOL

    Anyway, did I ever send you my customized logon screen?
    Cheers,

    Daniel Petri
    Microsoft Most Valuable Professional - Active Directory Directory Services
    MCSA/E, MCTS, MCITP, MCT

    Comment


    • #3
      nope...

      don't think u did
      Yaniv Feldman
      Microsoft Security Regional Director
      Microsoft Management Expert
      MCSA, MCSE, MCT

      Comment


      • #4
        I'll send it to you by email.
        Cheers,

        Daniel Petri
        Microsoft Most Valuable Professional - Active Directory Directory Services
        MCSA/E, MCTS, MCITP, MCT

        Comment

        Working...
        X