Announcement

Collapse
No announcement yet.

OWA login problme.....need help!!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OWA login problme.....need help!!!

    Hi,

    I have a problem here, I dont know what happended here with our Exchange 2003. When ever a user try to access their OWA, when it prompt for username and password. My user needs to put in full email adress......instead just his or her user ID. For example, if "JSmith" try to login he wont able to.. If "JSmith" login as [email protected] . He loign with out any problem.. Yaah anyway thats my story, anyone can help out here?

  • #2
    Re: OWA login problme.....need help!!!

    What error message do you receive?
    From where do you login, over the internet -or- lan?
    And, how do want the logon to be??

    Modify the authentication methods :
    http://support.microsoft.com/kb/327843


    \Rem

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    __________________

    ** Remember to give credit where credit's due **
    and leave Reputation Points for meaningful posts

    Comment


    • #3
      Re: OWA login problme.....need help!!!

      "Error Access Denied"

      Like I posted, if we enter "[email protected]", we can login fine and dandy. If we use only "username", we get the Error Access Denied. Weird thou, was running fine for years. Any clue?

      Comment


      • #4
        Re: OWA login problme.....need help!!!

        Please read the rules and post in the correct forum.
        Thread moved to Exchange Server 2003 forum.
        Guy Teverovsky
        "Smith & Wesson - the original point and click interface"

        Comment


        • #5
          Re: OWA login problme.....need help!!!

          Ahh my bad, so sorry Mod

          Comment

          Working...
          X