Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAL is not replicating (was: Exchange 5.5 Help Needed.)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GAL is not replicating (was: Exchange 5.5 Help Needed.)

    Hello,

    I have an Exchange 5.5 Server that was removed from the site improperly. Which is causing the replication to not be completed. The GAL is not replicating at all. I know the connector and the public folder of sort had not completed replication when server was removed

    Does anyone know of a utility that i can use to remove the Ghost of that server from the site? Or and suggestions.

    Thanks,
    Dominique

  • #2
    Re: Exchange 5.5 Help Needed.

    maybe this will help:

    http://articles.techrepublic.com.com...-5590576.html#
    Marcel
    Technical Consultant
    Netherlands
    http://www.phetios.com
    http://blog.nessus.nl

    MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
    "No matter how secure, there is always the human factor."

    "Enjoy life today, tomorrow may never come."
    "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

    Comment


    • #3
      Choose a better topic for your thread!

      Make sure you pick a better topic for your next thread. Failing to do so will result in your account being suspended for 2 weeks.
      Cheers,

      Daniel Petri
      Microsoft Most Valuable Professional - Active Directory Directory Services
      MCSA/E, MCTS, MCITP, MCT

      Comment


      • #4
        Re: GAL is not replicating (was: Exchange 5.5 Help Needed.)

        This is fine but the Server in question and the objects for that server has been removed. I'm concerned that all the pointers have not been removed completely. Which is causing the GAL to stop replicating fully. My new Users and Deleted Mailboxes are not being removed because the replication is not working properly.

        How would i find out if i have all the pointers removed and the server is completely out of the site?

        Comment

        Working...
        X