Announcement

Collapse
No announcement yet.

I get "Invalid thread" when replying to a post

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I get "Invalid thread" when replying to a post

    Hi,

    Lately, when I try to reply to a post (after logging in) I get a message that I need to login and a box for my id/password. I type these in and then get the message "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

    My reply does get posted, however.

  • #2
    Re: I get "Invalid thread" when replying to a post

    I'll look at it, see what I can do. If it happens again (or to anyone else) please do let me know.
    Cheers,

    Daniel Petri
    Microsoft Most Valuable Professional - Active Directory Directory Services
    MCSA/E, MCTS, MCITP, MCT

    Comment


    • #3
      Re: I get "Invalid thread" when replying to a post

      Hello,

      I also got an invalid thread when trying to reply to a post and sometimes, I was asked for my username and password even though I already logged in. My reply did get posted. I am using Mozilla if it helps solving the problem.

      Comment


      • #4
        Re: I get "Invalid thread" when replying to a post

        Thanks Randy, I will ask Guy to check it out.
        Cheers,

        Daniel Petri
        Microsoft Most Valuable Professional - Active Directory Directory Services
        MCSA/E, MCTS, MCITP, MCT

        Comment


        • #5
          Re: I get "Invalid thread" when replying to a post

          I have just performed some maintenance on the forums DB. Please let me know if the issue still persists.
          Guy Teverovsky
          "Smith & Wesson - the original point and click interface"

          Comment

          Working...
          X