Announcement

Collapse
No announcement yet.

**** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ****

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ****

    JS errors when viewing the forums, can't see more then a few forums and threads.


    Code:
    Message: Syntax error
    Line: 1
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://ad.doubleclick.net/adj/ns.pet...50886017600117

  • #2
    Re: Forum broken?

    I can see you online at this point in time and I have access to all Forums. Have you tried Logging Off (clearing Cookies) and then Logon again?

    If you still have this problem post back.
    1 1 was a racehorse.
    2 2 was 1 2.
    1 1 1 1 race 1 day,
    2 2 1 1 2

    Comment


    • #3
      Re: Forum broken?

      Yes I have the same problem here (behind ISA server 2004)
      From all pc's I've tested at the office I can see the first 5 forums only.

      From my laptop (not behind ISA Server) I can see all forums.

      \Rems

      This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

      __________________

      ** Remember to give credit where credit's due **
      and leave Reputation Points for meaningful posts

      Comment


      • #4
        Re: Forum broken?

        Works fine when not using a proxy, but were using WebMarshal, not ISA.

        Comment


        • #5
          Re: Forum broken?

          Originally posted by biggles77 View Post
          I can see you online at this point in time and I have access to all Forums. Have you tried Logging Off (clearing Cookies) and then Logon again?

          If you still have this problem post back.
          Still have!
          Tried clearing the cache and cookies on my computer, and the cache on the proxy.
          Tried IE and Firefox.

          \Rems


          EDIT
          Originally posted by Dumber View Post
          Rems, try a ctrl-f5 refresh.
          Have tried this, but no avail
          Last edited by Rems; 27th February 2010, 17:33.

          This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

          __________________

          ** Remember to give credit where credit's due **
          and leave Reputation Points for meaningful posts

          Comment


          • #6
            Re: Forum broken?

            Rems, try a ctrl-f5 refresh.
            Marcel
            Technical Consultant
            Netherlands
            http://www.phetios.com
            http://blog.nessus.nl

            MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
            "No matter how secure, there is always the human factor."

            "Enjoy life today, tomorrow may never come."
            "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

            Comment


            • #7
              Re: Forum broken?

              I've been getting this as well, does seem to be proxy related as my phone works fine on 3G, get the error using WiFi through ISA Server also on the phone. Started yesterday morning. My SBS Server was rebooted overnight as well.

              Edit: I've shut down the server and am directly connected to the internet on my laptop and all is working fine. Had the issue in the office (Forefront TMG) and at home (SBS 2003 Premium) where I could only see 5 forums or so on the forum home page.
              Last edited by cruachan; 27th February 2010, 20:22.
              BSc, MCSA: Server 2008, MCSE, MCSA: Messaging, MCTS
              sigpic
              Cruachan's Blog

              Comment


              • #8
                Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                Still broken

                Comment


                • #9
                  Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                  Still broken

                  Comment


                  • #10
                    Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                    Still broken

                    Comment


                    • #11
                      Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                      Still broken

                      Comment


                      • #12
                        Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                        OK -- we get the hint!
                        I think daily updates aren't really needed unless the situation has changed
                        Tom Jones
                        MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
                        PhD, MSc, FIAP, MIITT
                        IT Trainer / Consultant
                        Ossian Ltd
                        Scotland

                        ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

                        Comment


                        • #13
                          Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                          But what's broken then? can you post a screenshot?
                          I really don't have any problems and I do work quite a lot from different places using different proxies and locations without proxies.
                          Marcel
                          Technical Consultant
                          Netherlands
                          http://www.phetios.com
                          http://blog.nessus.nl

                          MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
                          "No matter how secure, there is always the human factor."

                          "Enjoy life today, tomorrow may never come."
                          "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

                          Comment


                          • #14
                            Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                            same problem here...behind isa 2006 box.. only a few sections available to me

                            bio..

                            Comment


                            • #15
                              Re: **** If You Have Any Problems With Your Forum Settings Please Post Them Here. ***

                              Can you give more details and screen shots!
                              What about from a non-proxied location?
                              Tom Jones
                              MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
                              PhD, MSc, FIAP, MIITT
                              IT Trainer / Consultant
                              Ossian Ltd
                              Scotland

                              ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

                              Comment

                              Working...
                              X