Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sysprep Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sysprep Issue

    When Sysprepping a W2k image, the DNS Suffix information is being reset back to Blank(even after manaully putting the information into the Sysprep.inf file), attached is my Sysprep.inf file and if anyone can give any suggestions about what might be causing this issue it would be GREATLY appreciated, Thank You.


    ;SetupMgrTag
    [Unattended]
    OemSkipEula=Yes
    InstallFilesPath=C:\sysprep\i386
    TargetPath=\WINNT
    KeepPageFile=0
    DriverSigningPolicy=Ignore
    OemPnPDriversPath="C:\WINNT\Options\Drivers\Audio\ SMAXWDM\W2K;C:\WINNT\Options\Drivers\NIC;C:\WINNT\ Options\Drivers\Video\GRAPHICS\WIN2000"

    [GuiUnattended]
    AdminPassword=caution
    OEMSkipRegional=1
    TimeZone=35
    OemSkipWelcome=1

    [UserData]
    FullName="TEST"
    OrgName="TEST"

    [Display]
    BitsPerPel=32
    Xresolution=1024
    YResolution=768
    Vrefresh=75

    [TapiLocation]
    AreaCode=517
    CountryCode=1
    Dialing=Tone
    LongDistaceAccess=*
    LongDistanceAccess="9"

    [RegionalSettings]
    LanguageGroup=1

    [SetupMgr]
    DistFolder=C:\sysprep\i386
    DistShare=win2000dist

    [Networking]
    InstallDefaultComponents=NO

    [NetClients]
    MS_MSClient = params.MS_MSClient

    [NetProtocols]
    MS_TCPIP = params.MS_TCPIP
    MS_NWIPX = params.MS_NWIPX

    [params.MS_sTCPIP]
    DNSSuffixSearchOrder=shs.org,mc.org
    DNSDomain = mc.org

    [params.MS_NWIPX]
    PktType=1

    [NetServices]
    MS_Server = params.MS_Server

    [Identification]
    JoinDomain=mc.ORG

    [Branding]
    BrandIEUsingUnattended=Yes

    [OEM_Ads]
    Background=LOGO1024.BMP

    [URL]
    Home_Page=www.google.org

    [Proxy]
    Proxy_Enable=0
    Use_Same_Proxy=0

    [SysprepCleanup]
Working...
X