Announcement

Collapse
No announcement yet.

Network Adaptor Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Network Adaptor Issue

    Hi,

    I am Using A Dell Optiplex 755 System.The System Having "Intel 82566DMNetwork Adaptor".
    I have Added one more "Intel Pro/1000 MT Desktop Adaptor" with the System.
    The Issue i am facing is, There is no network Connection was able to Establish from the Added LAN card (Even i have installed the Proper LAN Driver).

    But the IP Connection was able to Establish from the onboard LAN port.

    Installed OS : MS Windows 2003 Standard Edition.

    Pls give A Solution for this.

  • #2
    Re: Network Adaptor Issue

    Have you installed a cable??

    Is the cable patched properly to a switch???

    Do you get any lights on the card???

    Comment


    • #3
      Re: Network Adaptor Issue

      Uninstall the drivers and scan for driver , in 2003 , it will take automatically ,,,

      if do not work then the problem with slot which you have inserted .. replace to another slot and check.
      All the best

      Comment


      • #4
        Re: Network Adaptor Issue

        Originally posted by ramesh_hv
        But the IP Connection was able to Establish from the onboard LAN port
        What was the IP? 169.254.x.x ?
        Last edited by biggles77; 29th October 2009, 13:50. Reason: Typo
        1 1 was a racehorse.
        2 2 was 1 2.
        1 1 1 1 race 1 day,
        2 2 1 1 2

        Comment

        Working...
        X