Announcement

Collapse
No announcement yet.

XP pro froze when using IE

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • XP pro froze when using IE

    I have a station with xp pro installed and it got frozen when one try to surf the net. I thought it has some to do with the ethernet card so I changed it but still the same "frozen", I tried with another HDD, changed Memory sticks, even the Video card and at the end I even format and install a new O.S. but still the same response. The funny is that only when using the Explorer it appends, I begin to wonder if the board is O.K.???
    Somebody has an idea?

    Rudy
    Rudy
    MCSE,MCSA, MCP, Comptia A+

  • #2
    Have you checked for spyware?
    Adaware: http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
    Spybot: http://www.safer-networking.org/en/index.html
    Are the patches and hotfixes up to date?
    1 1 was a racehorse.
    2 2 was 1 2.
    1 1 1 1 race 1 day,
    2 2 1 1 2

    Comment


    • #3
      Well, as I mentioned I even formated the disk and install a new O.S.
      But when I took out of the case the motherbooad I notice that a couple of electronics resistors were "like baloons" so it may explain that after a short period of time, they could cause the M.B. to freeze the O.S.-by over heat-
      I changed the M.B. with a new one and the problem disapears so I beleive it was the reason.
      Thanks anyway for your suggestion.
      Rudy
      Rudy
      MCSE,MCSA, MCP, Comptia A+

      Comment

      Working...
      X